Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приснигна в Добрич на предизборна

...
 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приснигна в Добрич на предизборна
Коментари Харесай

Борисов е в Добрич, посрещна го препълнена зала

 Open photo

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приснигна в Добрич на предизборна среща. Препълнената зала го посрещна с овации. Заедно с него са лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Варненско Даниел Митов, вторият Красен Кралев и координаторът на ГЕРБ за Варненска област и кмет на Варна Иван Портних.

Стартирахме основни планове, които, в случай че не бяха пратени във фризера от държавното управление на Кирил Петков, щяха да са факт в този момент, сподели Иван Портних пред събралото се голям брой.

За страдание, огромна част заради несръчност са във фаза на заледяване. Вече година и 8 месеца сме в новия програмен интервал, а няма нито една отворена европрограма, по която общини, университети, бизнес да аплайват. Това става в години на рецесия. Нито един лев не е пристигнал по Плана за възобновяване, а най-хубавите планове, установихме, че не са включени, сподели Портних.

На първо място, от основно значение за бизнеса във Варна, е автомагистрала Хемус. Новата индустриална зона не е преместена с нито една крачка напред. Магистрала Черно море, вторият Аспарухов мост, който би трябвало да свърже Хемус и Черно море, бяха спрени и нищо не се направи, въпреки че им бяха оставени парите, сподели още той.

Но ние ще създадем всичко това и това ще докара до повдигане на приходите на хората, даде обещание Портних.

Благодарение на Борисов и държавното управление му построихме бул. Левски, направихме една пътна артерия, която реши значително трафика в централната част на Варна и в този момент голямата част от хората си включват в маршрута този бул., напомни той.

Вече можехме да имаме различно трасе до Летището, това можеше да е реалност, в случай че не бяхме изпаднали в безвремие. Градската железница - щяхме да сме в напреднала фаза. Много провокации имаше към новите рейсове, само че първите към този момент пристигнаха. Ние ще употребяваме тези рейсове, а средствата са по планове, датиращи от държавното управление на Борисов и ГЕРБ, сподели кметът на Варна.

Виждаме тоталния неуспех на Политическа партия. Това е една злополука във всяка една сфера, заключи той, приветстван от залата.

Усилията на голямо количество специалисти е хвърлена в нищото, вероятността на града е спряна заради несръчност и неведение. В навечерието на независимостта, дано си пожелаем мощна и самостоятелна България и страната да измлезе от рецесиите, до които я докара тази безумна коалиция на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия....Пълна готовност и победа на 2 октомври, с цел да можем да вървим напред, съобщи Портних.

 

Очаквайте подробности 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР